Solutii

Reconditionare Pardoseli

Indfloor Vest are o echipa tehnica si comerciala capabila sa identifice, sa analizeze cerintele clientilor sai si sa le ofere cele mai potrivite solutii atat tehnice cat si economice in domeniul reconditionarii pardoselilor  Selectarea atenta a materialelor, a personalului si instruirea continua a acestuia, atentia data tehnologiilor moderne si inovatoare, asigura premisele inscrierii firmei Indfloor Vest printre liderii din domeniul pardoselilor .

In urma procesului de reconditionare a pardoselii, suprafata reconditionata isi redobandeste caracteristicile initiale. Intretinuta in mod frecvent si mai ales corect, pardoseala isi poate pastra mult timp caracteristicile si aspectul initial.

Un aspect nou si mai durabil :

  • se poate aplica sub forma de sistem lucios sau mat, neted sau antiderapant
  • beneficiaza de o gama coloristica diversificata, precum si de posibilitatea de a crea un infinit de modele sau desene

Costuri scazute si economie de timp :

  • este un procedeu care costa putin comparativ cu inlocuirea totala a pardoselii
  • se poate castiga timp – procesul de reconditionare a pardoselii presupune doar cateva ore; cel de inlocuire totala a pardoselii este de ordinul zilelor

EXEMPLE LUCRARI RECONDITIONARE DE PARDOSELI

Reconditionare pardoseala : Constatarea
Reconditionare pardoseala : Pregatirea
Reconditionare pardoseala : Remedierea

Aveti nevoie de ajutor?

Infloor Vest va poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor. Daca aveti nevoie de serviciile sau produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.