Solutii

Pardoseli sportive

Pardoselile sportive sunt pardoseli specifice, adaptate perfect pentru desfășurarea sporturilor, fiind proiectate să facă față la deformare, șocuri, frecare, uzură și mulți alți factori mecanici dar și de mediu. Ele sunt certificate de către Federatiile Internationale ale fiecărui sport în parte dar si de către Uniunea Europeana, având Certificate de Conformitate CE. Sunt testate privind emisiile AgBB/DIBt, asigură protecția și confortul jucătorilor în condiții de joc optime.

Există o multitudine de tipuri de pardoseli sportive, după de tipul de sport practicat, după modul de utilizare a sălii de sport sau a bazei sportive. Pardoselile sportive se împart în două mari categorii:

Pardoseli sportive pentru sporturile practicate în aer liber (outdoor)

Pentru atletism, baschet, fotbal, handbal, tenis, volei – pardoseala sport este rezistentă la intemperii și are caracteristici excelente, pentru ca sportivii să obțină maximum de potențial, în condiții de maximă securitate. De la terenuri sportive multifunctionale, la piste atletism, va oferim probabil, cea mai buna alegere în domeniul pardoselilor:

  • pardoseli poliuretanice tip tartan (tartan-ul reprezintă un material aparte din mastic sintetic elastic, utilizat pentru amenajarea pistelor de atletism, a terenurilor sportive în vederea impermeabilizării și a măririi rezistenței lor la intemperii)
  • gazon sintetic

Pardoseli sportive pentru sporturile de sală (indoor)

Pentru sporturile practicate în săli polivalente, pardoseala trebuie să fie capabilă să absoarbă șocurile, să ofere o aderență sporită și sa fie o bună atenuatoare acustică. Pentru această utilizare vă putem oferi:

  • pardoseli poliuretanice turnate
  • covor pvc (terenuri de baschet, handbal, mini fotbal, volei, atletism, tenis)
  • parchet pentru săli de sport (pentru practicarea baschetului, handbalului, voleiului, jocului de ping pong, etc.)
  • piste pentru role sau skateboard

Exemple de lucrări pardoseli sportive outdoor

Pardoseala sportiva outdoor gazon sintetic
Pardoseala sportiva outdoor tartan
Pardoseala sportiva outdoor tartan

Exemple de lucrări pardoseli sportive indoor

Lucrare parchet laminat sala fitness Timisoara
Pardoseala sportiva tartan
Pardoseala sportiva indoor Primaria Nadlac

Cu ce vă putem ajuta astăzi?

InFloor VEST răspunde oricărei provocări în domeniul pardoselilor. Serviciile și produsele noastre sunt la o apăsare de buton distanță.