Despre Noi

Firma InFloor VEST este centrată pe calitatea produselor și serviciilor oferite, cu o experiență de 10 ani în domeniul amenajării pardoselilor. Oferim gama completa de amenajare a pardoselilor, pentru săli de sport, terenuri multisport indoor și outdoor, terenuri de tenis, clinici, spitale, școli, grădinițe, locuri de joacă, spații pentru birouri, pensiuni, hoteluri și nu numai.

Societatea noastră se adresează în mod preponderent zonei de vest a României.

Ca urmare a seriozității și profesionalismului am dezvoltat parteneriate solide cu principalele companii producătorare de materiale necesare activității noastre. O parte brand-urile pe care avem plăcerea să vi le oferim sunt: Tarkett, Mapei, Graboplast, Stockmeier, DESSO, FieldTurf, Juta, Balta group, Modulyss. Astfel putem oferi preturi competitive deoarece suntem importatori direcți ai tuturor materialelor pe care le montam si anume: mocheta, covor, PVC, rasini epoxidice, gazon sintetic, sisteme turnate, poliuretan (tartan) etc.

Avem echipe de montatori specializați și certificați în străinătate de către producătorii materialelor ai căror importatori suntem și pe care le punem în operă cu ajutorul unor echipamente profesionale de ultimă generație.

Solutiile Noastre

După destinație și cerințele de trafic pe care spațiul de care dispuneți le necesită, întotdeauna recomandam solutia optima și vă oferim o gamă variată de pardoseli executate la un nivel maxim de profesionalism:

Pardoseli sportive
Pardoseli PVC
Pardoseli și întreținere mocheta
Pardoseli din rășini epoxidice
Recondiționare pardoseli
Parchet pentru uz sportiv / triplu stratificat

Cu ce vă putem ajuta astăzi?

InFloor VEST răspunde oricărei provocări în domeniul pardoselilor. Serviciile și produsele noastre sunt la o apăsare de buton distanță.