Despre Noi

Suntem o firma care si-a inceput activitatea in urma cu 7 ani, ca urmare a cresterii acestui segment de piata in domeniul amenajarilor interioare pentru finalizarea pardoselilor cum ar fi: sali de sport, terenuri de sport outdoor, clinici, spitale, scoli, gradinite, spatii pentru birouri, pensiuni, hoteluri etc.

Societatea noastra acopera zona de vest a Romaniei pe partea de consultanta si montaj, noi beneficiind de echipe de montaj profesioniste cu scule profesionale.

Ca urmare a celor spuse mai sus suntem si importatori al tuturor brandurilor de materiale necesare acestor pardoseli si anume: mocheta, covor, PVC, rasini epoxidice, gazon sintetic, sisteme turnate,etc.

Solutiile Noastre

Recomandam intotdeauna solutia optima, in functie de cerintele de trafic pe care spatiul de care dispuneti le necesita. Va oferim o gama variata de pardoseli profesionale:

Pardoseli Sportive
Pardoseli PVC
Pardoseli si Intretinere Mocheta
Pardoseli Rasini Epoxilice
Reconditionare Pardoseli
Parchet (sportiv / triplu stratificat)

Aveti nevoie de ajutor?

Infloor Vest va poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor. Daca aveti nevoie de serviciile sau produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.