Solutii

Pardoseli și întreținere mochetă profesională

Mocheta este o variantă de acoperire a pardoselilor cu o popularitate crescută și cu o lungă tradiție. Va fi întotdeauna un tip de pardoseală modern dar și clasic ce se va distinge prin eleganță, căldură, stil și confort. Noile materiale folosite la producerea mochetei și designul din ce în ce mai atrăgător, au transformat în timp percepția despre mochetă. De pildă, în momentul de față, mocheta este utilizată cu la fel de multă plăcere, într-o reședință privată cât și într-un hotel de lux, într-o clădire de birouri de clasă A cât și într-o sală de multiplex/cinema sau de teatru/operetă.
Asemenea altor tipuri de pardoseli, mocheta va fi aleasă după tipul de exploatare a spațiului care trebuie amenajat, după tipul de trafic din zona respectivă, și, firește, având în vedere designul după care este decorată încăperea. Cea care răspunde tuturor exigențelor este mocheta profesională, special proiectată pentru a face față traficului intens și a creează un decor elegant, clasic sau futurist.

Mocheta conferă o bună izolare termică și fonică, asigura confort la atingere, este antiderapantă iar unele modele au și proprietăți antialergice.

Mocheta pentru birou :

Mocheta modulară pentru birou sau alte pentru locații administrative poate fi combinată și aleasă cromatic pentru a se potrivi la toate stilurile de design interior. Pătrate sau dreptunghiulare, modulele pot fi combinate pentru a adăuga flexibilitate și agreabilitate pardoselii. Sunt ușor de instalat și îngrijit, sunt antifonice și rezistente la razele UV.

InFloor Vest vă poate pune la dispoziție mochete in role sau modulare disponibile într-o largă paletă de culori și modele: cu fir buclat, fir tuns plușat sau velurat, personalizabile în nenumărate variante cromatice, cu model sau fără după dorințele fiecărui client în parte.

Mocheta pentru hoteluri si restaurante :

InFloor Vest poate oferi sisteme și soluții de mochetare pentru hoteluri și restaurante adaptate cerintelor, bugetelor și design-ului solicitate de către client. Toate mochetele asigură bună izolare fonică și termică. Mochetele sunt pretabile și la mobilierul cu rotile, pentru mochetat scări și incălzirea prin pardoseală.

EXEMPLE DE LUCRĂRI - MOCHETA CA PARDOSEALĂ

Pardoseala mocheta Tarkett
Pardoseala mocheta sala de evenimente Diamond Events
Pardoseala mocheta Hotel Boca Juniors

Cu ce vă putem ajuta astăzi?

InFloor VEST răspunde oricărei provocări în domeniul pardoselilor. Serviciile și produsele noastre sunt la o apăsare de buton distanță.