Solutii

Recondiționare pardoseli

InFloor VEST prin factorul uman cu experiența și bine instruit, analizează cerințele clienților săi și identifică cele mai potrivite soluții tehnico-economice în vederea recondiționării pardoselilor. Prin selectarea atentă a materialelor și a echipelor de lucru, dar și prin atenția dată tehnologiilor inovatoare, se asigură întotdeauna premisele unor lucrări moderne de calitate superioară.

La efectuarea lucrărilor de recondiționare a pardoselii, suprafața recondiționata poate redobandi caracteristicile inițiale dar se poate opta si pentru o schimbare cromatica sau a materialelor folosite pentru un nou design. Dacă este întreținută corect și la timp, pardoseala proaspăt recondiționată, iși poate păstra caracteristicile și aspectul o perioadă îndelungată.

Un aspect nou și mai durabil :

  • se poate opta pentru peliculă lucioasă sau mată, netedă sau antiderapantă
  • gama cromatică diversificată ne asigură posibilitatea de a creea o multitudine de modele și forme pentru toate gusturile dar și pentru cele mai variate utilizări

Costuri scăzute și economie de timp :

  • costul relativ redus comparativ cu inlocuirea totala a pardoselii face ca acest procedeu sa fie deosebit de atractiv
  • intervalul de timp mult mai scurt, necesar recondiționării, decât pentru înlocuirea totală a pardoselii, face preferabilă o astfel de procedură

EXEMPLE LUCRĂRI DE RECONDIȚIONARE PARDOSELI

Reconditionare pardoseala : Constatarea
Reconditionare pardoseala : Pregatirea
Reconditionare pardoseala : Remedierea

Cu ce vă putem ajuta astăzi?

InFloor VEST răspunde oricărei provocări în domeniul pardoselilor. Serviciile și produsele noastre sunt la o apăsare de buton distanță.