Solutii

Pardoseli si Intretinere Mocheta

Mocheta reprezinta o solutie la indemana tuturor, de a acoperi pardoseala oricarei incaperi. Va fi intotdeauna un tip de pardoseala la moda si se va distinge prin eleganta, caldura, stil sau confort. Evolutia permanenta a materialelor folosite la fabricarea mochetei si designul din ce in ce mai atragator, au transformat in timp mocheta. Astfel, in momentul de fata, mocheta este folosita cu la fel de mult succes intr-o resedinta particulara, intr-un hotel de lux, intr-o cladire de birouri de clasa A, sau intr-o sala de cinema sau spectacole.
Ca si in cazul altor tipuri de pardoseli, mocheta trebuie aleasa in functie de destinatia spatiului de care dispuneti, de tipul de trafic din zona respectiva, si bineinteles, in functie de modul in care a fost decorata incaperea. De aceea ne-am indreptat atentia catre mocheta profesionala, special gandita pentru a raspunde solicitarilor de trafic intens si a crea un decor elegant, modern sau nonconformist.

Mochetele asigura o buna izolare fonica si termica, confort tactil, au suprafata antiderapanta si proprietati antialergice.

Mocheta pentru birou :

Mochetele modulare pentru birou sau alte pentru spatii administrative pot fi combinate si coordonate pentru a se potrivi oricarui stil de design interior. Patrate sau dreptunghiulare, pot fi combinate pentru a adauga flexibilitate si estetica pardoselii. Sunt usor de instalat si intretinut, sunt antifonice si rezistente la razele UV.

Indfloor Vest comercializeaza mochete in role, disponibile intr-o larga paleta de culori si modele. Cu fir buclat, fir tuns plusat sau velurat, personalizate in mii de variante, cu model sau fara, mochetele role au avantajul de a personaliza orice incapere.

Mocheta pentru hoteluri si restaurante :

Indfloor Vest pune la dispozitie sisteme si solutii de mochetare pentru hoteluri si restaurante adaptate cerintelor, bugetelor si design-ului solicitate de client. Toate mochetele au o buna izolare fonica si termica. Mochetele sunt pretabile la la mobilierul cu rotile, la mochetat scari si incalzirea prin pardoseala.

EXEMPLE LUCRARI MOCHETA CA PARDOSEALA

Pardoseala mocheta Tarkett
Pardoseala mocheta sala de evenimente Diamond Events
Pardoseala mocheta Hotel Boca Juniors

Aveti nevoie de ajutor?

Infloor Vest va poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor. Daca aveti nevoie de serviciile sau produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.